anchetaonline.ro

Dublă tragedie! O femeie s-a sinucis după și-a găsit băiețelul înecat în piscină

de | 29.09.2022 11:55 | Știri, Eveniment, Național

Dublă tragedie pentru o familie din localitatea Găești, județul Dâmbovița, acolo unde o mămică s-a sinucis după ce și-a găsit fiul fără suflare în piscina din curtea casei

Aceasta avea 34 de ani și era mama a doi copii, un băiat și o fată.

Cami, cum îi spuneau apropiații, și-a luat viața după ce băiețelul ei care urma să împlinească cinci ani, a murit miercuri seara.

Un bărbat a apelat numărul unic de urgență 112 și a anunțat cele întâmplate.Salvatorii care au ajuns la fața locului au încercat zeci de minute să-i repornească inima micuțului însă în zadar, aceștia fiind nevoiți să declare decesul.

La auzul acelor vorbe dureroase, mama copilului a fugit spre un câmp din apropiere iar după ore întregi de căutări aceasta a fost găsită fără viață, spânzurată.

În urma acestei duble tragedii cea mai afectată este fetița care din păcate a rămas și fără mamă și fără frățiorul ei mai mic.

De menționat că oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

La data de 28 septembrie polițiștii din cadrul poliției orașului Găești au fost sesizați prin 112 de către un bărbat cu privire la faptul că un copil s a înecat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde din primele verificări au constatat că un minor de patru ani care se afla în grija mamei ar fi căzut într o piscină situată în curtea locuinței.

Din nefericire a fost declarat decesul copilului, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necoropsiei în cauză.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă faptă prevăzută de articolul 192 din Codul Penal totodată

Totodată întrucât ulterior producerii evenimentului mama copilului a părăsit locul respectiv aflându-se într-o stare de tulburare emoțională au fost efectuate activități de căutare a acesteia.

La activități au fost angrenați polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari. Din nefericire femeia a fost găsită spânzurată într-un copac”, au precizat reprezentanții IPJ Dâmbovița.

 

Foto: stireadeiasi.ro

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: