Copac prăbuşit peste liniile electrice, în Lunca Argeşului

de | 03.06.2022 13:54 | Știri, Eveniment, Pitești

Astăzi, 3 iunie, în Parcul „Lunca Argeșului” din Pitești, a avut loc un incident care ar fi putut avea urmări dramatice. Şi asta pentru că un copac, mai exact o plută, a căzut în această dimineață peste liniile de înaltă tensiune. Din fericire, evenimentul as-a produs la o oră la care zona este slab circulată de către trecători, însă altfel ar fi stat lucrurile dacă arborele s-a fi prăbuşit când parcul este plin de oameni veniţi la promenadă.

La fața locului au fost solicitați angajați ai primăriei, precum şi poliţişti locali, primii pentru a remedia problema, ceilalţi pentru a se asigura că nimeni nu este pus în pericol. 

Este cunoscut faptul că, odată cu trecerea timpului, acești copaci sunt predispuși la cădere, mai ales mai ales când pământul este suprasaturat de apă. Cum în ultimele zile a plouat abundent, un astfel de incident putea oricând să se producă. 

Sursa pozei epitesti.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Acțiune internațională desfășurată de către ISU Argeș!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole