Doi copii au murit într-un accident produs pe E85. Maşina în care se aflau era echipată cu anvelope de vară

de | 09.01.2024 22:27 | Național, Eveniment

Un grav accident rutier a avut loc, în această seară, pe Drumul European 85, în județul Bacău. Un copil de 1 an și un altul de 3 ani și-au pierdut viața.

Din cercetările efectuate de polițiști, se pare că mașina implicată în accident avea montate cauciucuri de vară. La volan se afla un șofer de 28 de ani, din Vrancea, care a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac.

Un conducător auto de 28 ani, din judeţul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism echipat cu anvelope de vară, pe sensul de mers Bacău – Adjud, a pierdut controlul directiei, a pătruns pe contrasens şi a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un arbore”, au transmis, marţi seară, IPJ Bacău.

La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare, o ambulanță SMURD, un echipaj TIM,  o ambulanță Transport Victime Multiple, dar și trei ambulanțe SAJ.

Potrivit news.ro, tragedia a avut loc în comuna Răcăciuni, iar în mașină se aflau opt persoane, dintre care patru adulți și patru copii.

Din păcate, în urma impactului, doi copii- de un an şi trei ani- au fost găsiți în stop cardio-respirator. Ei erau pasageri pe bancheta din spate.

Medicii au încercat să îi resusciteze, însă eforturile acestora au fost în zadar, fiind nevoiți să îi declare decedați.

De asemenea, conducătorul auto şi pasagerul din dreapta faţă, un bărbat de 30 de ani, sunt în stare gravă.

Ceilalți pasageri, doi copii – de 1 şi 6 ani – au fost răniţi uşor, la fel şi două femei de 23 și 28 de ani.

Foto: IPJ Bacău

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Patru cetăţeni israelieni, salvați de jandarmii montani după ce au rămas înzăpeziţi cu mașina

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bacău