Copil de 8 ani, una dintre victimele unui accident în Morărești!

de | 09.08.2022 08:37 | Știri, Județean

Un accident rutier s-a produs ieri, în localitatea Morărești, între un autoturism și un autocamion.

Au fost chemați pompierii cu o autospecială de intervenție, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș.

La fața loclui s-au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor, iar echipajele medicale au preluat cinci persoane din autoturism. Astfel, paramedicii SMURD au acordat primul ajutor și au transportat la spital două persoane, un bărbat de 46 de ani, care a suferit un traumatism cranio facial și acuza dureri în zona gâtului și torace, iar cel de-al doilea pacient, un băiat cu vârsta de 8 ani, prezenta dureri în zona toracală, cap, cervicală și zgârieturi la membrul inferior stâng.

Celelalte trei victime, toate femei, au fost preluate de către echipajul SAJ.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetanline.ro

Accident cu victimă pe A1!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Morărești | SMURD

Ultimele articole