anchetaonline.ro

(VIDEO) Momentul în care statuia din holul Primăriei Capitalei cade peste băiețelul de 7 ani

de | 23.08.2022 20:34 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Au apărut imagini cu incidentul grav care a avut loc, luni, pe holul Primăriei Capitalei, atunci când o statuie a căzut peste un copil de 7 ani.

Momentul a fost surprins de camerele video amplasate în instituție. Se poate observa cum băiețelul se urcă pe coloana decorativă și începe să tragă, iar ulterior, statuia se desprinde și se prăbușește peste el.

Totul s-a petrecut în fața tatălui copilului, dar și a angajaților din Primărie.

Băiatul a ajuns la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, fiind în stare gravă. El este internat la terapie intensivă.

Primăria București a transmis un comunicat de presă în care se menționează că pe holul instituției există două astfel de coloane decorative, lucrări de artă plastică monumentală, amplasate acolo încă din 2016.

De asemenea, reprezentanții instituției spun că va fi demarată o anchetă. Și oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

Pentru elucidarea împrejurărilor accidentului va fi făcută o anchetă administrativă în cadrul Primăriei Capitalei, în paralel cu ancheta deja demarată de poliție”, a informat Primăria Municipiului București.

Foto Antena 3

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Vremea a făcut ravagii în mai multe localități din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București