Schimbare majoră! Fiecare român va avea cod poștal personal

de | 23.08.2022 21:15 | După locație, Național

Schimbare majoră anunțată de reprezentanții Poștei Române. În curând, codurile poștale în funcție de localitate și adresă nu vor mai exista. În schimb, vor apărea coduri poștale personale.

Mai exact, fiecare român va avea propriul cod poștal, potrivit directorului general al Companiei Naționale Poșta Română, Valentin Ștefan:

Noi lucrăm la un cod poștal pe persoană. Dacă până acum codurile poştale sunt împărțite geografic, pe localități, sau străzi, sau cartiere, credem că e momentul în care să facem un pas digital important și să ne asigurăm că fiecare persoană are propriul cod poștal şi indiferent unde se găseşte persoana respectivă poştaşul să îl găsească şi să îi ducă coletul, dacă optează pentru genul ăsta de livrare”, a declarat Viorel Ștefan.

De asemenea, Poșta Română va crea o ”rețea de cutii poștale digitale care să permită oamenilor să beneficieze de ridicarea produselor fără să mai depindă de programul poștei sau de programul poștașilor”, potrivit sursei citate.

Foto ziare.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Încă un pas pentru calea ferată spre Pitești! Pe aici vor circula trenurile cu hidrogen

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poșta Română