O copilă de 13 ani ani a dispărut! Polițiștii cer ajutorul populației!

de | 03.01.2024 17:17 | Știri, Eveniment

Polițiștii cer ajutorul populației pentru găsirea unei minore în vârstă de 13 ani, după ce a dispărut de acasă, din Vrancea, în noaptea de marţi spre miercuri şi nu a mai revenit.

Astăzi, 3 ianuarie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti au fost sesizaţi cu privire la plecarea voluntară a minorei Popa Alesia – Maria, în vârstă de 13 ani. Minora a plecat voluntar de la domiciliul din comuna Obrejiţa în cursul nopţii trecute, în intervalul orar 04:00 – 07:00, şi nu a revenit până în prezent”, transmite IPJ Vrancea.

Adolescenta are 1,60 m, 40 de kilograme, forma feţei ovală, ochi albaştri, păr lung şi şaten.

În momentul dispariției era îmbrăcată în pantaloni negri, tip colanţi, şi hanorac roz şi purta papuci albaştri.

Cetăţenii care pot ajuta cu orice informaţie în legătură cu minora sunt rugaţi să contacteze Dispeceratul IPJ Vrancea, tel. 0237.207.005 sau să apeleze 112.

 

sursă foto olt-alert.ro

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A fost identificat trupul bărbatului găsit decedat într-un lac din Nucșoara!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: