Copilă de 12 ani jefuită într-un magazin din Mioveni! Un bărbat din Țițești i-a furat telefonul 

de | 23.04.2024 12:00 | Județean, Eveniment

Telefon mobil recuperat de polițiști în mai puțin de o oră de la momentul sesizării!

Ieri, 22 aprilie, o întâmplare nefericită avea să umbrească ziua unei fetițe de 12 ani. În timp ce se afla în incinta unui magazin din Mioveni, i-a fost furat telefonul mobil.

În jurul orei 17: 30, mama copilei a alertat  autoritățile, iar polițiștii care au fost sesizați au început verificările, stabilind că telefonul în cauză a fost însușit în jurul orei 16:30, de un bărbat de 56 de ani, din Țițești.

Din fericire, telefonul mobil, a cărui valoare este de aproximativ 4.000 de lei, a fost recuperat și restituit copilei, în mai puțin de o oră de la momentul sesizării.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Urmează ca dosarul cauzei să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere corespunzătoare.”, transmite IPJ Argeș

Recomandările polițiștilor argeșeni

Având în vedere împrejurările în care această faptă a avut loc, precum și apropierea de sărbătorile pascale, cu specificul aglomerării zonelor comerciale, polițiștii argeșeni transmit următoarele recomandări:

• Bunurile cu valoare materială foarte mare, aflate în posesia unor copii, cresc riscul de victimizare a acestora. De aceea, recomandăm părinților și aparținătorilor să evite situațiile în care minorii folosesc telefoane sau tablete foarte scumpe, ori poartă bijuterii sau alte obiecte scumpe.

• În zone aglomerate, piețe, magazine, bazaruri, mijloace de transport în comun, evitați pe cât posibil să vă înghesuiți sau să fiți înghesuiți. Atenție sporită la bunurile personale, dar și la persoanele din jur.

• Pentru a nu risca să cumpărați bunuri ce provin din infracțiuni sau bunuri ce nu corespund calitativ, vă recomandăm să evitați să dați curs unor oferte de a cumpăra bunuri oferite în condiții dubioase, la prețuri derizorii.

Foto descriptiv Tele M

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident cu patru victime la Valea Mare Pravăț! Impact puternic între un autoturism și un TIR

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Țițești

Ultimele articole