”Le urez succes în îndeplinirea misiunilor încredințate în țară și în teatrele de operații!”

de | 23.04.2024 11:53 | Pitești, Lifestyle

Primarul Cristian Gentea a publicat pe pagina de socializare astăzi un mesaj de ”La mulți ani” tuturor celor care își serbează astăzi onomastica. Totodată, primarul a mai transmis cuvinte de apreciere militarilor din cadrul Forțelor Terestre Române, pentru că astăzi este și Ziua Forțelor Terestre

Cu prilejul sărbătorii Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință, urez tuturor celor care își serbează astăzi onomastica, un călduros ”La mulți ani”!

Pentru că este și Ziua Forțelor Terestre, patronate spiritual de Sfântul Gheorghe, este cel mai bun prilej pentru a transmite militarilor din cadrul Forțelor Terestre Române aprecieri pentru eforturile depuse în etapele de instruire și de pregătire superioară, pentru curaj și devotament.

Le urez succes în îndeplinirea misiunilor încredințate în țară și în teatrele de operații!

Le doresc, de asemenea, multă sănătate și bucurii personale!

Sărbători liniștite!”, a fost mesajul transmis de Cristian Gentea.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Premierul Marcel Ciolacu: ”Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României și a Ministerului ca cel mai performant ministru al Muncii!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea

Ultimele articole