Corbi. ”Rapsodia păstorească”, își premiază participanții

de | 17.05.2023 17:20 | Știri, Economic, Județean, Rural

Duminică 28 mai, la Corbi va avea loc cea de-a 51-a ediţie a festivalului ”Rapsodia păstorească”, eveniment-simbol pentru comuna cu tradiţie de secole în creşterea oilor. În cadrul programului este prevăzută și o paradă a cântecului, dansului şi portului popular, manifestare susţinută de ansamblurile cu specific păstoresc din Gorj, Sibiu, Vâlcea,Olt, Argeş, precum și din Republica Moldova.

Reprezentanții administrației locale din Corbi au pregătit pentru ediția din acest an a evenimentului o serie de activități: vizitarea Muzeului comunei Corbi; 09:30 – parada cântecului, dansului şi portului popular, acțiune susţinută de ansamblurile cu specific păstoresc din judeţele: Gorj, Sibiu, Vâlcea, Olt, Argeş, precum și din Republica Moldova; premierea participanților care dețin cele mai frumoase animale, premiere efectuată de către Asociația ”Corbii de Piatră”; petrecere popularǎ susținută de formațiile participante. Pe lista invitaților speciali este Valentin Precup și Orchestra Doina Argeșului din Pitești.

Sursă foto: Facebook Primaria Corbi.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Sunteți invitați la „Zilele orașului Costești” în data de 1 iunie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Corbi