Coșești – Anunț de interes!

de | 21.01.2023 15:08 | Știri, Administrație, Județean

  • Anunț de interes pentru toți românii!

 

Veste bună dragi argeșeni! S-a terminat cu cozile la ghișeu și teancul de documente cărate după noi. Buletinele electronice vor fi emise în toată țara până la finalul anului și vor fi gratuite, iar din anul 2030 cine vrea să iasă din țară va trebui să aibă un astfel de document sau pașaport.

Acestea se găsesc în proiectul scos în dezbatere publică de Ministerul Afacerilor Interne.

Buletinele cu cip vor fi emise la nivelul întregii țări, până la finalul acestui an, în mod gratuit.

Costul va fi suportat din fondurile alocate în acest sens prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), iar statul își dorește numărul românilor care solicită buletin cu cip să ajungă la 8.500.000 de cetățeni prin acest proiect.

Totodată, e bine de știut că din anul 2030 vor fi nevoiți să aibă un astfel de document sau pașaport atunci când doresc să iasă din țară. Practic, din 2030, dacă dorești să călătorești, ești obligat că ai carte de identitate cu cip sau pașaport.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Coșești