Cosmin – Claudiu Bratu, consilierul local USR Negrași: ”Fac tot ce pot pentru o schimbare în bine a comunei”

de | 26.06.2023 11:30 | Știri, Județean, Politic, Rural

Cosmin-Claudiu Bratu, consilierul local USR în Negrași, s-a implicat activ în viața localității și a depus mai multe proiecte și inițiative benefice pentru comună. Consilierul local s-a implicat înb dezvoltarea comunității de la Negrași.

Iată proiectele și inițativele consilierului USR în Negrași, potrivit ionformării primite:

  1. Stație de refugiu pentru locuitorii satului Buta. Proiectul a fost realizat cu succes.

”În februarie 2022 am depus o solicitare în acest sens, solicitare sustinuță de 40 de locuitori ai comunei. Astfel, după luni bune în care am încercat să conving administrația că lipsa unui refugiu reprezintă o bătaie de joc pentru cetățenii din Buta, chinul acestora s-a terminat. Nu vor mai aștepta în ploaie sau în soarele arzător microbuzul ce realizează transportul în comun.

Încă de când am depus acea solicitare am avut parte de multe presiuni pentru a mă determina să renunț la proiect, presiuni venite din partea ,,mai marilor” comunei. Dar pentru mine a fi consilier local reprezintă o onoare și o responsabilitate față de cetățenii comunei. Moralitatea și principiile mele nu vor fi puse niciodată în discuție. După o perioadă îndelungată de lupte, argumentări și discuții interminabile, se pare că perseverența mea a dat roade”, a precizat Cosmin Bratu, consilier local USR în Negrași, potrivit informării primite.

  1. La începutul anului 2023, Cosmin Bratu a cerut explicații despre creșterea excesivă a prețului apei într-o perioadă scurtă de timp. În urma propunerii lui Cosmin, administrația încă nu a înțeles că prețul exagerat va conduce la modalități din partea cetățenilor prin care să ”ocolească” apometrul.
  2. Transmiterea ședințelor de consiliu local pe rețelele de socializare – propunere de proiect depusă la registratura Primăriei, dar care nu a fost niciodată supusă la vot în Consiliul Local Negrași.
  3. Cosmin Bratu a depus și o solicitare cu peste 60 de semnături venită din partea cetățenilor pentru schimbarea conductorilor stradali. Din păcate, Primăria Negrași nu a făcut nimic în acest sens, deși ne-a asigurat în această privință.

”Așa cum am promis în campania electorală, nu am stat nepăsător și fac tot ce pot prin unicul meu vot pentru o schimbare în bine a comunei. Nu cred că există consilier local care s-a implicat mai mult decât mine. Am comunicat în ședințele de CL toate problemele aduse de cetățeni. E clar că USR Negrași trebuie să fie opțiunea principală a oamenilor la alegerile locale din 2024. Și sunt sigur că, după toate discuțiile purtate cu cetățenii, eu voi fi primarul comunei”, a concluzionat Cosmin Bratu, potrivit sursei citate.

Sursă foto: USR Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La 500 de ani de la prima atestare documentară. Comuna Domnești a îmbrăcat straie de sărbătoare!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: USR Argeş