Cosmin Petrescu: ”Prețurile propuse sunt din altă lume”

de | 15.12.2022 12:49 | Știri, Curtea de Argeș, După subiect, Politic

Președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu, s-a arătat revoltat de prețurile propuse pentru achiziționarea unele aparate necesare în vederea dotării Ambulatorului integrat al Spitalului Municipal. Liberalul susține inițiativa, considerând-o ”excelentă”, însă consideră ”prețurile propuse sunt din altă lume”.

sume bani mari pt spital - Cosmin Petrescu: ”Prețurile propuse sunt din altă lume”

”Ieri a fost convocată, de către Primărie pentru astăzi, o ședinta de îndată a Consiliului Local. Pe ordinea de zi se află aprobarea unei investiții pentru Dotarea Ambulatorului integrat al Spitalului Municipal prin fonduri PNRR. Deși este o inițiativă excelentă, de care spitalul și comunitatea are nevoie, prețurile propuse sunt din altă lume… La o simplă analiză a listei de investiții propuse, se observă că se vor cumpăra 11 scannere a câte 22.000 euro fiecare. Chiar nu avem pe ce să cheltuim 242.000 de euro ???? Vom susține astfel de proiecte însă trebuie să fie clar că nu vom trece cu vederea peste astfel de prețuri, chiar daca “banii sunt gratis” – așa cum se spune prin oraș”, a scris acesta pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cosmin Petrescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Deputatul PNL Daniel Constantin susține propunerea de modificare a concediului de creștere a copilului

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cosmin Petrescu.

Ultimele articole