COSTEȘTI. Informare privind lucrările efectuate la Catedrala „Sfântul Prooroc Ilie”

de | 05.04.2024 11:04 | Costești, Administrație

Ing.Baicea Ion, primarul orașului Costești a transmis o informare cu privire la lucrările efectuate la Catedrala „Sfântul Prooroc Ilie” pentru pregătirea lăcașului sfânt în vederea Sărbătorilor Pascale.

Având în vedere lucrările de înfrumusețare și întreținere care se execută primăvara de către angajații primăriei orașului Costești, la spațiile verzi, alei, locuri de agrement, de joacă etc.

 

78d8dd7f 5212 4169 94c0 a7e66ab79b60 - COSTEȘTI. Informare privind lucrările efectuate la Catedrala „Sfântul Prooroc Ilie”

 

La solicitarea preoților Cojocaru Ion, Coman Flavius și a Consiliului parohial al Parohiei Costești, primăria orașului Costești finanțează la Catedrala „Sfântul Prooroc Ilie”, montarea de borduri mari, reabilitarea gardului metalic, a fântânei și amenajarea în curtea interioară a spațiului verde.

0294492c e721 405e a84f 971d3e3c657d - COSTEȘTI. Informare privind lucrările efectuate la Catedrala „Sfântul Prooroc Ilie”

Mulțumim angajaților primăriei, doamnelor și domnilor din parohie, care se implică în aceste acțiuni de primăvară, pentru pregătirea lăcașului sfânt în vederea Sărbătorilor Pascale”, a transmis primarul orașului Costești, Ion Baicea. 

Foto: primariacostestiag.ro

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole