Creșă în orașul Ștefănești!

de | 20.09.2022 14:00 | Știri, Administrație, Județean, Ștefănești

  • Creșă la Ștefănești!

 

„Un alt proiect foarte important pentru comunitatea noastră se concretizează!”, a anunțat primarul Ștefăneștiului, Nicolae Velcea.

 

Este vorba de o creșă ce va fi finanțată prin PNRR.

Aceasta va avea maximum 4 grupe/40 copii și va fi ridicată în Golești.

 

Proiectul are o valoare de 2.005.806,54 EUR fără TVA şi este finanţat prin PNRR. Suprafaţa de teren alocată investiţiei este de 2600 mp.

 

Construcţia va avea un regim de înăltime parter, cu 3 nuclee funcţionale şi va dispune de spaţii moderne amenajate atât pentru copii, cât şi pentru zona administrativă, asigurându-se minim 10,00 mp de teren construit pentru fiecare copil.

 

Clădirea va fi prevăzută cu panouri fotovoltaice şi cu panouri solare, iar copiii vor beneficia şi de spaţii verzi şi locuri de joacă. În acest fel, vom asigura pe plan local şi accesul la serviciile de educație timpurie și de îngrijire a copilului, care lipseau în oraşul nostru!”, a declarat primarul Nicolae Velcea.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nicolae Velcea | PNNR | Sibiu | Ștefănești