Știre de ultimă oră! Actorul Alexandru Arșinel este la Terapie Intensivă!

de | 20.09.2022 14:01 | Știri, Eveniment, Național

Veste de ultim moment, renumitul actor român, Alexandru Arșinel, a fost internat în Spitalul Universitar de Urgență din București pe 15 septembrie. La aceste momente, artistul este îngrijit de către cadrele medicale în secția de Terapie Intensivă, conform Digi24.

alexandru arsinel - Știre de ultimă oră! Actorul Alexandru Arșinel este la Terapie Intensivă!

Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgență București, pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat. Având în vedere istoricul medical și pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secția de ATI”, scrie într-un comunicat transmis de Spitalul Universitar de Urgență.

 

 

Foto Fanatik.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Are nevoie de ajutor! O persoană a căzut în stradă în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alexandru Arșinel | București

Ultimele articole