anchetaonline.ro

Cresc salariile din Poșta Română! Se fac și angajări!

de | 21.08.2022 19:00 | Știri, Economic, Lifestyle, Național

 

Anunțul a fost făcut de Valentin Ștefan, directorul general al instituției,într-o intervenție la postul de televiziune Antena3.

Totodată acesta a anunțat faptul că Poșta Română face angajări iar salariile se află în creștere.

Acesta a precizat că salariul cel mai mic pe care un angajat al instituției îl încasează în prezent este de 1900 lei net dar ar urma să mai crească.

 

Ușa este deschisă în continuare pentru cine vrea să lucreze la Poșta Română, noi având nevoie în mod constant de oameni noi, mai ales că și media de vârstă în companie este destul de înaintată și ne pregătim în următorii 5-10 ani pentru schimbul de generații.

 

Aproape 80 % din bugetul companiei merge pentru plata salariilor și în ciuda acestui lucru, salariile încă sunt mici în Poșta Română, dar le creștem. Am avut o creștere de 15 % a salariului, a venitului mediu în companie și urmează să continuăm să păstrăm acest trend de creștere, cel puțin până când ajungem la media din industrie”, a precizat Valentin Ștefan.

 

director poșta romana

Sursa foto: wall-street.ro

Valentin Ștefan a precizat de asemenea că Poșta trăiește strict din veniturile proprii și că acest lucru trebuie schimbat.

 

Discuțiile cu sindicatul sunt relativ anevoioase, în special din cauza unei diferențe de viziune între ce ne dorim noi să facem la Poșta Română și ce s-a făcut până acum în cadrul companiei.

 

Problemele există, pentru că compania aceasta nu a avut niciodată tendința de a se moderniza. Tot ce înseamnă mod de lucru dinamic, în tot ce înseamnă mod de lucru.

 

Poșta trăiește strict din veniturile proprii. Trebuie să schimbăm acest lucru și în mentalitatea colegilor noștri, să înțeleagă că una este să-l să fii funcționar la stat, alta este să lucrezi pentru o companie care își desfășoară activitatea pe piața liberă”, a mai adăugat directorul instituției.

 

poșta romana

Sursa foto: nocash.ro

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Călinești | Poșta Română