Crimă în parcarea unui mall! Angajat al parcului de distracții- ucis de un client

de | 25.06.2022 20:54 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

O încăierare s-a finalizat cu producerea unei crime în parcarea Iulius Mall Suceava, vineri seara, acolo unde un angajat al parcului de distracții, amenajat în zonă pentru celebrarea Zilelor Sucevei, a fost înjunghiat de un tânăr.

Potrivit martorilor, cei doi ar fi avut o altercație din cauza unor neînțelegeri la aparatul de box, după ce tânărul, în vârstă de 26 de ani, nu ar fi vrut să plătească biletul la joc.

În cele din urmă, acesta a scos un cuțit și a înjughiat victima, un bărbat de 37 de ani, în abdomen. A fost transportat, de urgență, la spital, însă medicii nu l-au putut salva.

În timpul conflictului, un alt angajat ar fi fost tăiat la mână de agresor.

Mai mult, potrivit patronului victimei, tânărul de 26 de ani venise și în urmă cu câteva seri în aceeași zonă, fiind pus pe scandal de fiecare dată.

Da, au mai fost şi serile trecute. Veneau aproape în fiecare seară, voiau gratis. Am încercat să aplanăm tot timpul, adică îi mai dădeam gratis”, a declarat patronul victimei, conform Observatornews.ro.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de omor calificat.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca mâine să ajungă în fața judecătorilor pentru luarea unei măsuri preventive.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Băiatul înecat a murit! Întrebarea zilei: Unde era salvamarul SPEP?

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Iuliuls Mall | Suceava

Ultimele articole