(VIDEO) Imagini noi cu Autostrada Sibiu – Piteşti

de | 25.06.2022 22:41 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Județean

Noi imagini au fost făcute publice cu cele mai avansate lucrări la autostrada Sibiu-Pitești. Acestea au fost postate, vineri, pe canalul de Youtube, creat special pentru difuzarea stadiului lucrărilor.

Filmările au fost făcute cu drona de Ioan Adrian Gica și este ilustrată porţiunea dintre centura Sibiului şi Boiţa:

Am observat o mobilizare foarte bună a constructorului pe toată întinderea acestui lot.

Se lucrează şi la montarea lămpilor de iluminat, precum şi la panourile fonoabsorbante! Au progresat şi lucrările la joncţiunea cu vechea centură a Sibiului, precum şi la edificarea viitorului giratoriu de la intersecţia cu DJ Cisnădie – Sibiu!”, transmite Ioan Adrian Gica.

De asemenea, în imagini se poate observa stadiul lucrărilor de la Viaductul Tălmaciu, care par să fi progresat extrem de mult.

Se lucrează susţinut la finalizarea lucrărilor pe primele şase deschideri, unde se munceşte atât la montarea elementelor de siguranţă, cât şi la finalizarea acostamentelor”, a mai menţionat cameramanul.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Zboruri anulate în Germania! Haos pe aeroporturi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada Pitești Sibiu | Pitești | Sibiu

Ultimele articole