Crimă în trafic! Un bărbat a fost înjunghiat de un șofer

de | 27.07.2022 18:31 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un conflict spontan s-a transformat într-o adevărată tragedie, miercuri, după ce doi bărbați, care se aflau într-o mașină, s-au luat la ceartă, în timp ce se aflau în trafic.

Întâmplarea incredibilă a avut loc în Târgu Neamț, iar oamenii legii au fost sesizați de către unul dintre cei doi bărbați, în vârstă de 31 de ani, că a fost victima unei agresiuni, în timp ce se deplasa cu mașina. Potrivit acestuia, în timp ce conducea mașina, în care se mai aflau alți trei oameni, a avut un conflict spontan cu unul dintre aceștia, în vârstă de 38 de ani.

La un moment dat, bărbatul de 31 de ani l-a înjunghiat pe cel care l-ar fi agresat, pentru a se apăra, conform celor spuse de acesta. Nu se știe, însă, deocamdată, care dintre cei doi a scos cuțitul.

Ambii bărbați au suferit leziuni, fiind transporați la spital. Ulterior, cel de 38 de ani a murit pe masa de operație.

Potrivit Știripesurse.ro, se pare că cel care s-ar fi apărat de bărbatul de 38 de ani era șofer al celor trei oameni, toți de etnie rromă. Conflictul ar fi izbucnit după ce aceștia i-au oferit doar 100 de lei pentru a-i duce până la Harghita. La un moment dat, cearta a degenerat, transformându-se într-o adevărată tragedie.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și criminaliști desfășoară cercetări pentru a se stabili cum s-a produs acest eveniment.

Foto descriptiv Playtech

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ședință de Guvern cu masca pe față! Întrebarea tuturor: redevine obligatorie?

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: