anchetaonline.ro

Crimă oribilă în Marea Britanie! Doi români au ucis și tranșat alți doi bărbați

de | 08.12.2022 08:51 | Știri, După subiect, Eveniment

O crimă oribilă a avut loc în Marea Britanie, vinovați fiind doi români care lucrau la un abator. Cei doi, Bebe Chers, în vârstă de 46 de ani, și Ionut-Valentin Boboc, de 22 de ani, au mers în vizită la un coleg de-al lor, Denzil McKenzie, pe 11 septembrie 2021. La locuința bărbatului se mai afla un prieten, Fahad Hossain Pramanik, în vârstă de 27 de ani.

Potrivit The Sun, citat de Știrile Pro tv, britanicii au fost înjunghiați de cei doi români: McKenzie de 23 de ori, iar Pramanik de trei ori.

Mai mult, cercetările au arătat că cele două victime au fost torturate și tranșate:

Coapsa lui McKenzie fusese tăiată, iar stomacul lui Pramanik a fost despicat”, a declarat procurorul.

Conflictul ar fi pornit după ce Boboc ar fi vrut să împrumute bani de la McKenzie, sume pe care uneori le primea în schimbul unor favoruri sexuale. În seara cu pricina, una dintre victime ar fi încercat să îl abuzeze sexual, iar românul ar fi acționat în legitimă apărare.

El a ajuns acasă „beat, speriat și pătat de sânge”, fiind văzut de mătușa lui, căreia i-a mărturisit că tocmai a ucis pe cineva.

După dubla crimă, românii ar fi furat mai multe obiecte de valoare, inclusiv bijuterii.

Ambii bărbați au fost găsiți vinovați pentru crimă, dar încă nu au fost condamnați. Verdictul va fi dat pe 21 decembrie, iar aceștia riscă închisoarea pe viață.

Foto Stirile Pro tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Argeș – Pieton strivit de TIR pe trecere!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: