anchetaonline.ro

El este criminalul căutat de polițiști! A ucis un consătean în seara de Ajun

de | 26.12.2022 11:15 | Știri, Eveniment, Național

  • Criminal căutat de polițiști!

 

Este alertă în județul Dolj după ce un tânăr a ucis un om în seara de Ajun.

Tragedia a avut loc în localitatea Călărași iar bărbatul ucis avea 57 de ani. Cel care l-a omorât, este un tânăr de 25 de ani care a fugit de la locul faptei și este căutat de polițiști. Acesta ar fi cunoscut cu probleme psihice, după spusele apropiaților.

Cea care a anunțat tragedia la 112 este o vecină a bărbatului ucis care l-ar fi găsit decedat în casă.

Fiul victimei care este plecat în străinătate susține că tatăl lui a fost decapitat de bărbatul de 25 de ani în timp ce erau la un pahar, în seara de Ajun. Se pare martor la crima pribilă a fost și un al treilea bărbat.

Polițiștii efectuează cercetări și îl caută pe criminal.

 

polițiști cauta criminal

 

În fapt, în cursul nopții de 24/25 decembrie a.c., bărbatul de 57 de ani, împreună cu alți doi bărbați, din aceeași localitate, au consumat băuturi alcoolice la locuința victimei, iar la un moment dat, unul dintre cei doi bărbati, în vârsta de 25 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri victimei, cu corpuri dure și cu un obiect tăietor-despicător, care i-ar fi provocat decesul.

 

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei”, au transmis polițiștii doljeni printr-un comunicat de presă.

 

Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.

 

Cercetările au fost preluate în anchetă proprie de către procurorul criminalist, fiind  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.

 

După comiterea faptei, tânărul de 25 de ani a fugit într-o direcție necunoscută, fiind efectuate activități specifice în vederea prinderii acestuia”, se mai precizează în comunicatul poliției.

 

polițiștii

 

În același timp primarul localității transmite mesaje în mediul online și avertizează locuitorii comunei să nu încerce acțiuni personale în acest caz și să anunțe polițiștii în cazul în care îl văd pe individ.

 

Sunt continuate căutările în ceea ce îl privește pe S.Ș., iar imaginea nocturnă este ultima surprinsă de o cameră de supraveghere din localitate, ieri dimineață, pe la 04.00.

 

Facem din nou precizarea să alertați poliția, să nu încercați acțiuni personale. Uneori, teama sau influența altor factori pot genera situații nedorite.

 

În principiu, cooperează, dar cu siguranță este speriat”, a transmis primarul localității în mediul online.

 

Foto: antena3

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: