(Video) Cristi Tănase beat, fără un dinte, pe preșul din fața apartamentului său

de | 12.02.2024 16:17 | Național, Lifestyle

Fostul fotbalist Cristi Tănase apare din nou în atenția publicului dar din păcate într-o ipostază șocantă.

Cristi Tănase

Sursa foto: digisport.ro

Piteșteanul a fost filmat băut, așezat pe preșul din fața apartamentului său iar pe lângă el se pot observa picături de sânge. Din imaginile publicate de .fanatik.ro putem observa că acestuia îi lipsea un dinte.

În imaginile prezentate se vede cum un bărbat se apropie de el, îl întreabă dacă este bine, dacă a pățit ceva dar fostul fotbalist răspunde că este bine.

Cristi Tănase a vorbit pentru FANATIK în legătură cu imaginile care circulă în mediul online și a declarat că nu l-a bătut nimeni, că se afla în fața locuinței așteptând să-i deschidă soția ușa de la intrare. Totodată a precizat că momentan are niște dinți provizorii, iar unul i-a căzut.

Nu m-a bătut nimeni, cine să mă bată? Eram la ușa apartamentului meu. Am fost la un șpriț sâmbătă și așteptam în fața ușii, să-mi deschidă soția. Am niște dinți provizorii, iar unul mi-a căzut. Repet, nu m-a bătut nimeni.

 

M-am lăsat de fotbal de doi ani, dar nu mă gândeam că o să fiu în continuare în atenția presei. Observ însă că se scrie mai mult acum decât când jucam. Pentru ce? Niște prostii. Se umflă prea mult tot ce fac.

 

Pentru mine n-ar fi o problemă, problema e la mama, la fratele meu. Mama a avut cancer, abia a scăpat, tata a murit de cancer. Unchiul meu la fel. Am probleme foarte grave. Asta e viața, mergem înainte!”, a precizat Cristi Tănase pentru Fanatik.

Cristi Tănase

Sursa foto: digisport.ro

Un fost coleg a lui Cristi Tănase, fostul fotbalist Bănel Nicoliță, a fost uimit de acele imagini.

Eu sunt șocat de ce văd! Îmi pare rău! Nici cuvinte nu mai am, sincer! Să-l văd așa…eu eram la Steaua când a venit și a semnat cu noi. Un băiat de nota 10, și de distracție, și fotbalist.”, a spus Bănel Nicoliță, pentru Fanatik.

Cristi Tănase sau ,,Dodel” cum îi spun unii, s-a născut la Pitești și a jucat fotbal la FC Argeș, a fost căpitan la FCSB și a avut nenumărate meciuri jucate la echipa națională a României. Piteșteanul a jucat și în străinătate la echipe precum Sivasspor, Tianjin Teda, Karabukspor sau Giresunspor și s-a retras din forbal în urmă cu doi ani.

 

Sursa foto: digisport.ro

Video: Youtube PLAYSPORT

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: digisport.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristi Tănase

Ultimele articole