(VIDEO) Stelică Crăciun – show la Penitenciar! „Am fost la Colibași să mă predau și nu m-au primit! Îi reclam!”

de | 12.02.2024 16:27 | Județean, Eveniment, Importante

Stelică Crăciun s-a dat astăzi din nou în spectacol în faţa oamenilor legii. Condamnat la 2 ani închisoare cu executare pentru acuzaţia de violarea sediului profesional în formă agravantă, controversatul om de afaceri s-a prezentat astăzi de bunăvoie la poarta Penitenciarului Mioveni, chipurile ca să fie încarcerat. Doar că sentinţa primită la începutul săptămânii trecute nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Evident, angajaţii Penitenciarului nu l-au primit, neavând nicio hotărâre judecătorească definitivă și nici vreun alt document în baza căruia să îl „cazeze” pe Stelică Crăciun într-una dintre celule.

„Am fost la Colibasi să mă predau și nu m-au primit! Îi reclam!” – a declarat omul de afaceri, în stilu-i caracteristic, după ce oamenii legii au refuzat să intre în jocul lui.

Stelică Crăciun nu s-a lăsat cu una cu două şi a mers şi la Poliţia Mioveni.

Aici, Stelică Crăciun le-a spus polițiștilor că luni a fost condamnat la doi ani cu executare și că a venit să se predea.

Întrebat dacă a primit înștiințare acasă, acesta a răspuns că nu a primit nimic, însă dorește să se predea. Și de această dată oamenii legii l-au refuzat, spunându-i că sentința nu este definitivă și irevocabilă și că poate fi atacată cu apel.

Totodată, el le-a mai transmis agenților că trebuie să îi achite primarului Ion Georgescu suma de un leu pentru violarea sediului.

Vă reamintim că Stelică Crăciun a fost trimis în judecată pentru că a intrat în Primăria Mioveni seara târziu, unde l-ar fi agresat pe primarul Ion Georgescu. Întâmplarea s-a petrecut în seara zilei de 11 februarie 2022, în jurul orei 21.10, omul de afaceri fiind reţinut pentru 24 de ore, şi ulterior plasat sub control judiciar, fiind trimis în judecată o lună mai târziu, sub acuzaţia de violare a sediului profesional.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Stelică Crăciun condamnat cu executare pentru atacarea primarului Ion Georgescu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Stelică Crăciun

Ultimele articole