anchetaonline.ro

Cristian Gentea: „De mâine, 1 septembrie 2022, funcționează transportul metropolitan!”

de | 31.08.2022 12:25 | Știri, Administrație, Județean, Politic

Cristian Gentea, președintele executiv al PSD Argeș, a anunțat faptul că începând de mâine, 1 septembrie va funcționa transportul metropolitan, ADI Transport devine operațională.

Primarul municipiului Pitești a precizat că Bascov, Mărăcineni și Bradu sunt primele comune alături de care orașul nostru a constituit nucleul acestei formațiuni asociative. A menționat de asemenea că din luna ianuarie 2023, Oarja se va alătura asociației de transport.

 

Sunt foarte mulțumit că ADI Transport devine operațională, pentru că știu care sunt așteptările piteștenilor și ale locuitorilor din zonele limitrofe!

 

Bascov, Mărăcineni, Bradu sunt primele comune alături de care Piteștiul a constituit nucleul acestei formațiuni asociative.

 

Vom continua să ne dezvoltăm: din ianuarie 2023 se alătură Oarja!

 

Ne-am fi dorit să fie integrate de la început toate localitățile din jurul Piteștiului – inelul 1 metropolitan, sunt însă motive obiective pentru care ne dezvoltăm treptat,” a transmis Cristian Gentea.

 

Primarul Gentea a mai precizat faptul că ziua de mâine este doar începutul deoarece urmează ca serviciile de transport public urban și metropolitan să se extindă.

 

Unul dintre cele mai serioase motive a fost dimensiunea flotei Publitrans!

 

Vom avea curând peste 60 de autobuze noi în trasee (electrice și hibride), linii noi, stații modernizate!

 

Prin urmare, 1 septembrie înseamnă doar începutul, ne vom extinde și dezvolta serviciile de transport public urban și metropolitan!” a mai adăugat președintele PSD Argeș.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ADI Transport | Bradu | Cristian Gentea | Mărăcineni | Oarja | Pitești | PSD | PSD Argeș