anchetaonline.ro

Anunț de interes pentru pensionarii din Argeș! Peste 160 de bilete noi de tratament

de | 31.08.2022 11:00 | Știri, Administrație, Județean

  • 166 bilete noi de tratament balnear!

 

Reprezentanții Casei Județene de Pensii Argeș anunță faptul că pentru seria 13 din acest an, cu date de plecare în perioada 15 – 18 septembrie 2022, au fost repartizate un numar de 166 bilete de tratament balnear în stațiunile 1 Mai, Amara, Buziaș, Căciulata, Călimănești, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Mangalia, Moneasa, Neptun, Olănești, Pucioasa, Slănic Prahova, Techirghiol.

De menționat faptul că repartiția poate fi consultată și pe site-ul institutiei www.cjparges.ro

Eliberarea celor 166 de bilete se face în perioada 30 august 2022 – 7 septembrie 2022, conform planificării care este anunțată telefonic fiecărui beneficiar.

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Foarte important de menționat este faptul că biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii iulie sau august 2022 (original sau copie) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

 

Foto descriptiv

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Update: Accident de muncă la o firmă din Pitești! Un bărbat de 45 de ani a murit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Casa Judeţeană de Pensii | Eforie