anchetaonline.ro

Primarul Gentea – de azi, deputat în Adunarea Eparhială a Argeșului și Muscelului!

de | 09.06.2022 18:39 | Pitești, Cultură

Începând de astăzi, și primarul Piteștiului, Cristian Gentea, se alătură deputaților din Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului pentru mandatul 2022-2026, anunțul alegerii și investirii domniei sale în această poziție fiind făcut azi după amiază.
Pentru mine, personal, este un mandat de responsabilitate!
Sunt conștient că, în vremuri grele, încercate de globalizare, în care facem eforturi de echilibrare a nevoilor și intereselor universale cu valorile identitare, Biserica și administrația locală, susținute de instituțiile statului, pot găsi împreună cele mai bune soluții pentru un viitor stabil.
Cristian Gentea IPS Calinic
Îmi doresc, pentru piteștenii pe care îi reprezint, să avem un mandat plin de realizări, urez succes colegilor deputați, putere și multă sănătate pentru a ne prezida Părintelui Calinic Argeșeanul, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului!, este mesajul primarului, transmis după ceremonia de investire care a avut loc în prezenta Arhiepiscopului Calinic. 
Mandat deputat eparhial Cristian Gentea
Adunarea  Eparhiala  este  organism  deliberativ  pentru  toate  problemele administrative, culturale, social-filantropice, economice si patrimoniale ale Eparhiei. Membrii ei, clerici si mireni, se aleg pe termen de patru ani și sunt în număr de 30.
Adunarea Eparhiala 2022

Ședința Adunării Eparhiale în Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, februarie 2022.

Foto Credit: Facebook | Cristian Gentea


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Harta României ar putea fi schimbată! Unele județe, în pericol să dispară

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/luana-alexandra-popescu/" target="_self">Luana Alexandra Popescu</a>

Articol scris de Luana Alexandra Popescu

Editor și autor de content media online, specializat în relații publice și jurnalism. Absolvent al Facultății de Jurnalism, cu master în Comunicare Audio Video SNSPA.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: