(VIDEO) Cristian Gentea: „Din nefericire, distrugerea bunului public a devenit o obişnuinţă: flori smulse, jardiniere deteriorate!”

de | 02.05.2023 16:17 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle, Pitești

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea a publicat pe pagina sa de socializare un video în care prezintă jardinierele distruse de pe pietonala care traversează râul Argeș.

Edilul precizează faptul că a ajuns, din păcate, o obișnuință distrugerea bunului public, în ultimul timp fiind furate sau distruse flori în valoare de mii de lei.

 

Unii piteșteni s-au distrat în minivacanţa de 1 Mai… distrugând jardinierele de pe pietonala care traversează râul Argeș!

Din nefericire, distrugerea bunului public a devenit o obişnuinţă: flori smulse, jardiniere deteriorate!

În cele două săptămâni de când Salpitflor a amenajat zona, doar aici au fost furate și distruse flori de mii de lei, bani din buzunarul acelorași piteșteni „educați”!

Câtă poliție să plătești pentru a păzi lipsa bunului simț?

Ar fi mai simplu să ridicăm ghivecele decorative de tot?”, scrie primarul Cristian Gentea.

Foto / Video: Facebook Cristian Gentea


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea