Cristian Gentea: ”Draxlmaier Group este parte din istoria noastră”

de | 20.10.2023 15:04 | Pitești, Administrație

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, prezent la Gala Dräxlmaier România, i-a felicitat pe reprezentanții companiei pentru cei 30 de ani de activitate și le-a ”transmit cele mai calde aprecieri pentru angajamentul continuu în comunitatea noastră!”. Totodată Gentea, consideră parteneriatul administrație – companie Dräxlmaier Group ca fiind unul ”nu numai de lungă durată, ci și unul solid, un exemplu de succes al unei relații bazate pe încredere, respect reciproc și angajament față de dezvoltare”.

A fost o onoare să particip la Gala Dräxlmaier România!

Au trecut trei decenii de la înființarea primei locații Dräxlmaier Group în România, aici la Pitești! În toată această perioadă compania a adus oportunități de angajare pentru locuitorii orașului, dar și inovație și expertiză în domeniul automotive.

Reprezintă un investitor strategic în zonă și a dat dovadă de foarte multă responsabilitate, implicându-se în proiecte de susținere a comunității în care s-a integrat. Prin proiecte diverse, a reușit să susțină educația, protecția mediului, activitățile sportive și cele culturale.

Le mulțumesc acum și angajaților companiei, care în timpul liber, prin voluntariat, au fost model de comportament civic pentru noi, ceilalți.

Consider că parteneriatul administrație – companie Dräxlmaier Group este unul nu numai de lungă durată, ci și unul solid, un exemplu de succes al unei relații bazate pe încredere, respect reciproc și angajament față de dezvoltare.

Draxlmaier Group este, deci, parte din istoria noastră, cu rezultate bune, cu certitudini, dar și cu așteptări ori provocări.

Îi felicit în numele municipalității, pentru cei 30 de ani împliniți aici la Pitești, și le transmit cele mai calde aprecieri pentru angajamentul continuu în comunitatea noastră!

Avem încredere în parteneriatul nostru și suntem convinși că viitorul aduce noi oportunități și reușite împreună!

La mulți ani!”, a fost mesajul transmis pe pagina de Facebook de Cristian Gentea.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Unde aruncăm deșeurile provenite din construcții și demolări?

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea