Pitești: Copil de 13 ani, jefuit de un tânăr de 19 ani pe terenul de sport!

de | 20.10.2023 14:58 | Județean, Eveniment

În cursul zilei de ieri, 19 octombrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției nr. 4 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt.

Vizat în acest dosar este un tânăr de 19 ani, din Pitești.

Potrivit cercetărilor efectuate de polițiști, tânărul ar fi profitat de neatenția unui copil de 13 ani și i-ar fi furat rucsacul, în interiorul căruia se afla un telefon mobil, și o pereche de adidași.

Potrivit IPJ Argeș, evenimentul s-a petrecut în seara zilei de 10 mai, în jurul orei 19:30, pe un teren de sport de pe raza municipiul Pitești.

Din fericire, bunurile au fost recuperate de oamenii legii și restituite minorului.

Pe parcursul cercetărilor, după identificarea persoanei bănuite de săvârșirea faptei, bunurile ce au făcut obiectul infracțiunii au fost recuperate și restituite persoanei vătămate.”, transmite IPJ Argeș

Acum oamenii legii au finalizat cercetările, iar dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

foto descriptiv kfetele.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident cu două mașini la Bălilești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești