Cristian Gentea: ”Îi felicit pentru căsătoria durabilă și pentru exemplul de respect și fidelitate reciprocă”

de | 17.01.2024 12:07 | Pitești, Administrație

Primăria Municipiului Pitești a premiat astăzi, 17 ianuarie 2024, 16 cupluri din comunitatea piteșteană care au sărbătorit, recent, împlinirea a 50 de ani de căsătorie neîntreruptă și 3 cupluri ajunse la impresionanta aniversare a 6 decenii de viață împreună! Conducerea administrației locale i-a felicitat pe cei care au reușit astfel să fi un exemplu.

Sărbătoriții au primit din partea municipalității piteștene diplome de fidelitate, buchete de flori și premii în bani, ca recunoaștere a contribuției lor la dezvoltarea comunității, prin prețuirea și promovarea valorilor familiei și a stabilității în căsătorie și prin toată experiența lor de viață și de muncă.

”Îi felicit pentru căsătoria durabilă și pentru exemplul de respect și fidelitate reciprocă pe cei care astăzi, 17 ianuarie, sunt onorați de comunitate la împlinirea a 50 sau a 60 de ani de conviețuire!

19 cupluri piteștene au primit din partea Primăriei și Consiliului Local Pitești flori, diplome și un simbolic dar în bani, alături de cele mai calde urări de sănătate și viață lungă, pentru a continua să se bucure de călătoria începută împreună!

La mulți ani!”, a transmis primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Derby baschetbalistic la Pitești Arena! FC Argeș vs. CSM Târgu-Mureș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești