Cristian Gentea: ”Pe promenada râului Argeș se lucrează pentru finalizarea pistelor de biciclete!”

de | 17.01.2024 17:49 | Pitești, Administrație

Promenada Argeșului începe să capete alt aspect. Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, spune că în acest moment sunt executate 50% din lucrările angajate: asfaltare, placarea zidului, montarea parapetului pietonal și a stâlpilor de iluminat cu instalațiile aferente. Edilul a postat pe pagina de Facebook și un filmuleț din zona promenadei.

Vă reamintim că la sfârșitul lunii octombrie au început lucrări de asfaltare în cadrul obiectivului de investiții ”Realizarea de piste pentru bicicliști, inclusiv pentru recreere, de-a lungul râului Argeș”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Prin aceste lucrări se vizează realizarea unui traseu de piste pentru biciclete care să comunice cu zonele de interes de pe malul drept al râului Argeș: Parcul ”Lunca Argeșului”, Parcul Ștrand, parcul Prundu, cartierul Tudor Vladimirescu.

”În acest moment sunt executate 50% din lucrările angajate: asfaltare, placarea zidului, montarea parapetului pietonal și a stâlpilor de iluminat cu instalațiile aferente.

Facem din nou un apel către cei care folosesc promenada: să o menținem curată și nevandalizată pentru a ne bucura cât mai mult și cât mai mulți de avantajele ei!

Lucrările continuă pe strada Basarabiei și pe Bulevardul Petrochimiștilor”, a transmis Cristian Gentea în informarea publicată pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: screenshot Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pitești: Cerșetor fără picioare, „vindecat” de polițiștii locali! Au fost date zeci de amenzi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea