Cristian Gentea: ”Le urez succes tuturor absolvenților”

de | 25.05.2023 12:26 | Lifestyle, Administrație, Pitești, Știri

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a fost astăzi la festivitatea de finalizare a absolvenților claselor a XII-a de la Colegiul Național ”Alexandru Odobescu” din Pitești. Gentea le-a urat success absolvenților din toate liceele sau colegiile piteștene și le-a transmis ” să nu uite niciodată Piteștiul adolescenței lor!”.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”Am participat la festivitatea ”Ultimului clopoțel” la Colegiul Național ”Alexandru Odobescu”!

Pentru mine a fost un moment al rememorării emoțiilor din ultimul an de liceu – sunt și eu absolvent de Odobescu și sunt foarte mândru de acest lucru!

”Ultimul clopoțel” a fost, pentru toate generațiile, și este și astăzi un simbol al reușitei și al continuității: se încheie un ciclu, o călătorie începută în copilărie, și continuă evoluția spre maturitate!

Le urez succes tuturor absolvenților claselor a XII a, de la C.N. ”Al. Odobescu” și din toate liceele sau colegiile piteștene, să se formeze și să se perfecționeze, să aibă cariere frumoase și să nu uite niciodată Piteștiul adolescenței lor!”, a scris Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Profesorii continuă greva! Sindicatele anunță astăzi dacă acceptă oferta Guvernului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești