Cristian Gentea: Vin cu vești bune cu privire la baza sportivă “Aripi”

de | 18.05.2023 18:16 | Știri, Administrație, Județean, Pitești

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, le-a transmis succes celor opt echipe participante la Olimpiada Sportului Școlar, fotbal U16, eveniment organizat la baza sportivă ”Aripi” a LPS. Totodată, Gentea a transmis că reabilitarea terenului sintetic a acestei baze sportive este cuprinsă în programul de investiții pe 2023.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea Sursă foto: Facebook Cristian Gentea

”Le-am transmis succes celor 8 echipe participante la Olimpiada Sportului Școlar, fotbal U16, eveniment organizat pe parcursul a trei zile în parteneriat cu FRF, la baza sportivă “Aripi” a LPS.

Îi felicit pe cei implicați în organizare! De luni, evenimentul continuă la categoria U18.

Vin și cu vești bune cu privire la baza sportivă “Aripi”: reabilitarea terenului sintetic este cuprinsă în programul de investiții pe 2023 al Municipiului Pitești, în prezent, aflându-se în procedura de proiectare. În plus, voi propune în CL Pitești, amenajarea a încă unui teren de sport în continuarea bazei sportive, aici unde deținem în prezent un teren degradat”, a scris Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție la ambrozie! Riscați amenzi usturătoare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole