Cristina Stocheci: „Noua ordonanţă de urgenţă privind plafonarea tarifelor din energie trebuie modificată”

de | 08.09.2022 08:35 | Știri, Județean, Național, Politic

Senatorul PSD Argeș, Cristina Stocheci a transmis un mesaj pe pagina de socializare în care a precizat faptul că noua ordonanţă de urgenţă privind plafonarea tarifelor din energie trebuie modificată.

Partidul Social Democrat susține corectarea ordonanței de urgență adoptată recent cu privire la prețurile la energie.

Cristina Stocheci mai precizează faptul că este important ca și bisericile să fie incluse în rândul instituțiilor care beneficiază de un tarif plafonat, precum spitalele și școlile.

 

Cristina psd energie

 

După ce au fost închise în pandemie, nu putem accepta ca bisericile să fie din nou închise din cauza facturilor la energie.

 

Ordonanța de urgență trebuie îndreptată și în privința plafonării tarifului la energie pentru societățile de transport public și de tratare a apei, Metrorex, unități militare. Altfel, toate aceste entități, de importanță socială evidentă, se vor găsi în imposibilitatea de a mai funcționa și a-și îndeplini rolul”, a adăugat senatorul PSD Argeș.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristina Stocheci | PSD | PSD Argeș