(VIDEO) Grevă generală la Mărăcineni! 140 de salariați TFM Metal Industry protestează!

de | 08.09.2022 09:00 | Știri, Eveniment, Importante

În aceste momente, la Mărăcineni, angajații TFM METAL INDUSTRY, reprezentați de Sindicatul Autoturisme Dacia, au ieșit în stradă! Greva generală are loc lângă balastiera de la Ciumești.

La fața locului, sunt acum aproximativ 120 de oameni în curte din 140 de angajați care scandează împotriva conducerii.

Acțiunea are loc după eșuarea negocierilor.

Liderul de sindicat Dacia, Viorel Ungureanu a informat pentru jurnaliștii Ancheta, că motivul protestului este negocierea care a avut loc pentru anul 2022. În urma ei nu au fost soluționate salariile angajaților. Astfel, angajații companiei TFM METAL INDUSTRY sunt nemulțumiți de înghețarea salarială care a avut loc în urma negocierilor. Mai mult de atât, liderul de indicat Dacia transmite că aceasta este prima zi de grevă, acțiunea având loc pe o perioadă nedeterminată. De asemenea, el spune că va mai avea loc o negociere pentru salarii.

 

 

 

 

 

Revenim cu detalii!

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Temperaturile maxime de astăzi ajung la 31 de grade!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Viorel Ungureanu

Ultimele articole