Cristina Stocheci: Urgență națională și europeană- sistemul de irigații în PNRR!

de | 15.07.2022 16:48 | Știri, După locație, După subiect, Național, Politic

Senatorul PSD de Argeș, Cristina Stocheci, a vorbit despre faptul că PNRR trebuie renegociat în trei domenii majore: irigații, pensii și energie.

PSD face apel la toate forțele politice, nu doar la partidele din Coaliție, să lase orgoliile de-o parte și să folosească toate canalele de comunicare de care dispun la nivelul Comisiei Europene, al Parlamentului European sau în familiile politice europene pentru a susține, împreună, interesul României de a renegocia PNRR în trei domenii majore”, spune Cristina Stocheci.

Senatorul PSD de Argeș face referire la seceta care afectează fermierii români și produsele românești, susținând că nu va putea fi combătută fără un sistem de irigații național. Cristina Stocheci spune că țara noastră are nevoie de un sistem de irigații modern și că schimbarea climatică nu va afecta doar România, ci și securitatea alimentară europeană.

Includerea sistemului de irigații în PNRR nu mai este de mult timp doar un obiectiv politic al PSD. Este o prioritate a României și trebuie susținută de absolut toate partidele parlamentare, de societatea civilă, de mediul economic și, la fel de important, de către instituțiile europene. Asigurarea securității alimentare a depășit granițele naționale. Aceasta este deja o urgență europeană”, a adăugat senatorul Cristina Stocheci.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristina Stocheci despre ajutorul financiar dat românilor: Nimeni nu pierde banii, iar întârzierile nu se vor repeta

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristina Stocheci | PNRR | PSD