Criză de lapte praf: Grupul Nestle va furniza produsul necesar bebelușilor

de | 17.05.2022 21:48 | Știri, După subiect, Lifestyle

O criză neașteptată a lovit Statele Unite ale Americii. Laptele praf se găsește din ce în ce mai greu în supermarketurile americane.

Pentru a combate această criză, compania elvețiană Nestle a decis să se implice și să trimită lapte praf cu avionul din Europa către SUA.

Anunțul a fost făcut, marți, 17 mai, de Nestle. Laptele praf marca Gerber a început să fie transportat din Ţările de Jos precum şi lapte praf marca Alfamino din Elveţia în SUA.

Am decis să dăm prioritate acestor produse pentru că ele răspund unui scop medical vital deoarece sunt destinate bebeluşilor cu alergie la proteine din laptele de vacă. Ambele produse sunt deja importate dar am decis să urgentăm livrările pe calea aerului pentru a răspunde la nevoile urgente”, a transmis Nestle.

Criza de lapte vine a apărut după ce mai mulți retaileri americani, precum Target Corp, CVS Health Corp şi Walgreens Boots Alliance, au limitat achizițiile cu acest produs pentru bebeluși din cauza problemelor de aprovizionare.

Limitările vin în contextul în care principalul furnizor din America, Abbott Laboratories, a retras în luna februarie o serie de produse de lapte praf, în urma unor reclamații referitoare la infecțiile bacteriene înregistrate la bebeluși care au consumat aceste produse.

 

Foto Mamaplus.md

 

Emoționant! Câștigătorul Eurovision s-a întors în Ucraina să lupte în război

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Europa | SUA

Ultimele articole