Cu permisul abia luat, gonea cu viteză amețitoare în Pitești

de | 28.06.2022 16:23 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un tânăr de 19 ani, din Bradu, care de-abia și-a dobândit permisul de conducere, a și rămas fără el. Cauza o reprezintă viteza amețitoare cu care circula pe bld. Republicii, din Pitești.

Luni, 27 iunie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești l-au depistat pe tânărul șofer în timp ce se deplasa pe bld. Republicii, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 107 km/h.

În urma faptei sale, băiatul s-a ales cu permisul de conducere suspendat pentru 90 de zile. De asemenea, el a primit o amendă de 1.305 lei.

Recomandările polițiștilor

În total, în ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au aplicat 176 de sancțiuni contravenționale, de peste 42.000 de lei.

De asemenea, oamenii legii au reținut, în vederea suspendării, 15 permise de conducere și au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în orice deplasare, astfel încât să nu creeze întâmplări neașteptate pentru ceilalți participanți la trafic.

De asemenea, la drumuri lungi, specifice perioadei de vacanță, faceți pauze periodice și păstrați o distanță mai mare în trafic față de autovehiculele care circulă în față”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Totodată, polițiștii au recomandări și pentru pietoni, sfătuindu-i să nu treverseze prin locuri nepermise și să fie siguri că intenția de traversare este observată de către șoferi.

Motocicliștilor le este reamintim faptul că echipamentul de protecție, dar și un comportament predictibil, reprezintă două aspecte importante atunci când ies în trafic.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tânăr din Argeş, în arest după un scandal violent, la Braşov!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești