anchetaonline.ro

Cu permisul suspendat, un șofer a încercat să păcălească polițiștii din Ștefănești

de | 01.12.2022 17:30 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Ștefănești

Un șofer de 32 de ani, din localitatea Dragalina, județul Călărași, a fost oprit pentru un control de rutină pe DN 7, în localitatea argeșeană Ștefănești, de către polițiștii rutieri.

Când oamenii legii i-au solicitat documentele la control, conducătorul auto a spus că nu le are la el. Pentru că avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat, bărbatul s-a gândit că ar fi bine să furnizeze polițiștilor datele altei persoane.

Spre ghinionul lui, oamenii legii nu s-au lăsat păcăliți de manevra bărbatului, iar ulterior a precizat datele persoanale. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Prin urmare, bărbatul s-a ales cu dosar penal, iar cercetările continuă în acest caz.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeșean de 24 de ani- reținut pentru act sexual cu minor!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: