Cupa Simfoniei Lalelelor la înot. Participanții veniți din toată țara se vor întrece la Pitești!

de | 19.04.2023 21:30 | Administrație, Județean, Lifestyle, Național, Pitești, Știri

Piteștiul va găzdui în acest weekend o competiție sportivă, ce se dorește una de tradiție: Cupa Simfoniei Lalelelor la înot. Sunt așteptați să vină la această întrecere sportivă participanți din toată țara.

Municipalitatea din Pitești anunță că Bazinul Olimpic inaugurat astăzi, 19 aprilie 2023, va găzdui încă din acest weekend o competiție aflată la prima ediție, în acest nou format: ”Cupa Simfoniei Lalelelor la înot”, desfășurată în perioada 22 – 23 aprilie 2023. La acest eveniment, vor participa copii cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani, din diferite cluburi de înot din întreaga țară, care se vor întrece în mai multe probe.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești

Se vor întrece pentru titlul de campioni

Competiția ce oferă o oportunitate unică pentru tinerii înotători de a-și demonstra abilitățile și talentul în fața unui public larg se va desfășura într-unul dintre cele mai moderne bazine olimpice din România, dotat cu cele mai noi tehnologii și facilități, care îi permit să fie gazda unor competiții la cel mai înalt nivel. ”Municipalitatea piteșteană susține și încurajează tinerii sportivi înotători care se vor întrece pentru titlul de campioni la ”Cupa Simfoniei Lalelelor la înot” și le urează tuturor succes!”, se arată în postarea publicată pe pagina de Facebook a administrației locale.

Sursă foto: Facebook primăria Municipiului Pitesti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Imagini inedite. Cel mai modern bazin olimpic din România a fost inaugurat astăzi, la Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești