CURTEA DE ARGEȘ. Autobaza din cartierul Progresu este aproape gata!

de | 18.02.2024 11:28 | Curtea de Argeș, Administrație

Reprezentanții Primăriei municipiului Curtea de Argeș au anunțat în mediul online că autobaza din cartierul Progresu este aproape gata.
hala autobaza Curtea de Argeș

Foto: Facebook

Reamintim faptul că prin proiectul „Dezvoltarea transportului public în Municipiul Curtea de Argeș” au fost achiționate un număr de 14 autobuze electrice.
Totodată aflăm că, prin același proiect se construiește o autobază pentru mijloacele de transport în comun în cartierul Progresu și se asfaltează o parte din strada Lt. Pavelescu.
hala autobaza Curtea de Argeș

Foto: Facebook

Lucrările la autobază sunt aproape de final – construcția a fost finalizată, au fost montate stațiile de încărcare pentru autobuze, mai sunt de pus câteva echipamente.
O bretea a străzii a fost asfaltată, iar la cealaltă se amenajează rigolele”, a anunțat pe pagina de Facebook, Primăria Curtea de Argeș. 
hala autobaza Curtea de Argeș

Foto: Facebook

De precizat că valoarea totală a proiectului „Dezvoltarea transportului public în Municipiul Curtea de Argeș” este de 47.028.577,51 lei.

Foto: Facebook Primăria Municipiului Curtea de Argeș

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

CURTEA DE ARGEȘ. 14 autobuze electrice sunt gata de drum!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Curtea de Argeş

Ultimele articole