Eugen Mira intră în cursa pentru Primăria Căteasca. Alina Gorghiu: ”Îi mulțumesc că a revenit în politică”

de | 18.02.2024 11:54 | Rural, Politic

Sâmbătă a fost o zi importantă și pentru organizația PNL de la Căteasca. Aici, în prezența, liderilor liberali județeni a avut loc lansarea în cursa pentru Primăria Căteasca a lui Eugen Mira, fost primar al comunei.

La sfârșitul anului trecut PNL Argeș anunța că Eugen Mira, fost primar al comunei Căteasca, a semnat adeziunea la Partidul Național Liberal. Vă reamintim că în 2016 Eugen Mira a candidat și a câștigat la Căteasca din partea PMP Argeș. Anterior alegerilor din 2016, Eugen Mira a ocupat funcția de viceprimar al comunei în perioada 2012 – 2015.

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

”Prețuiesc înainte de politică oamenii de calitate. Și a fost o mare onoarea să fiu astăzi prezentă la lansarea candidatului PNL la Primăria Căteasca, domnul Eugen Mira.

Îi mulțumesc că a revenit în politică, în PNL, mai ales că a ales să facă acest pas pentru a-i ajuta pe toți locuitorii din Căteasca. Așa cum a făcut atunci când a mai ocupat această funcție, în perioada 2016-2020.

Și mă bucur tare că face echipă de nota 10 cu primul președinte al PNL Căteasca Argeș, domnul profesor Dan Drăghici și domnul Florin Marinescu, președintele actual al PNL Căteasca”, a transmis ministrul Justiției și președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetoanline.ro:

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu: ”Sistemul penitenciar poate să ofere o forță de muncă disciplinată și ordonată”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu

Ultimele articole