Dacă n-ar fi de plâns, ar fi de râs! Rușii- sfătuiți să folosească tampoane dacă sunt răniți

de | 28.09.2022 11:27 | Știri, După subiect, Eveniment

Dacă n-ar fi de plâns, ar fi de râs! Într-un video, devenit viral, se arată cum o responsabilă cu recrutările din Rusia, spune noilor soldați că ar fi bine să facă rost de tampoane de la soții și mame, pentru a le folosi în cazul în care vor fi împușcați în războiul din Ucraina.

Femeia mai spune că armata rusă nu le poate asigura recruților nimic, în afara uniformelor și armelor. Astfel, le cere să vină de acasă cu saci de dormit, medicamente și alte lucruri necesare.

Fiind întrebată de unul dintre soldați dacă acestea nu ar trebui să fie asigurate de autorități, femeia răspunde: „Ar trebui să fie ale voastre, băieți!”.

De asemenea, în video se aude cum un alt recrut spune că în farmacii nu se mai găsesc garouri, astfel, responsabila de recrutări vine cu un nou răspuns surprinzător:

Vă spun direct, dacă sunteți în apropierea focului, s-a zis cu voi! Luați-vă saci de dormit. Veți dormi unde veți apuca. Tot ce vă dă armata este uniformă și arme. Nimic altceva. Nici medicamente. Medicamente împotriva diareei, apă oxigenată, garouri. Nu am destule pentru voi. Nu sunt garouri în farmacii. Luați kit-urile de prim ajutor de la mașini. Băieți, nu râdeți! Cereți-le soțiilor, fetelor, mamelor voastre absorbante și tampoane. Cele mai ieftine. Știți pentru ce sunt tampoanele? Pentru a opri sângerarea. Introduceți tampoanele direct în rana provocată de glonț și asta e tot! Tamponul începe să se umfle și închide rana”.

VEZI AICI VIDEO

Amintim că de la anunțul liderului rus Vladimir Putin privind mobilizarea parțială a bărbaților din Rusia, foarte mulți ruși au fugit din țară, de teamă să nu ajungă carne de tun pe front.

Foto B1tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Și-a pierdut fiul și fratele într-un accident, în Franța! Apelul disperat al unei mame din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Vladimir Putin