Dănuț Bica prezent la întâlnirea organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș

de | 07.02.2023 09:24 | Știri, Județean, Politic

Senatorul Dănuț Bica a participat vineri, 3 februarie 2023, la cea de a 3-a întâlnire de lucru organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș.

Bica

Am participat cu deosebit interes la cea de a 3-a întâlnire de lucru organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș cu parlamentarii de Argeș, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Ion Popa, reprezentanții mediului de afaceri și a celui universitar, autoritățile administrației publice locale și județene (primari, conducerea Consiliului Județean și cea a Prefecturii) și directorul ADR Sud Muntenia”, a transmis senatorul pe pagina de socializare.

Dănuț Bica precizează faptul că obiectivul reuniunii a fost acela de a trece în revistă problemele de interes general ale județului Argeș, pe domenii de competență (infrastructură, programe de finanțare, administrație, legislație etc.).

Bica

Toți participanții au subliniat și salutat importanța organizării acestui gen de întâlniri, dar mai ales faptul că de la o reuniune la alta se observă progrese reale realizate în soluționarea propunerilor formulate la ședințele anterioare”, a mai adăugat domnia sa.

 

Foto: Facebook Danut Bica

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dănuț Bica