anchetaonline.ro

COSTEȘTI. Branșamentele de apă și canalizare se execută gratuit!

de | 07.02.2023 09:30 | Știri, Administrație, Costești, Județean

 

La sfârșitul lunii ianuarie, Ion Baicea, primarul orașului Costești, împreună cu ceilalți membrii ADIA au avizat, bugetul de venituri și cheltuieli al Operatorului Regional Apă Canal 2000 SA Pitești. Astfel, la data de 31 ianuarie, au fost aprobate o serie de modificări importante privind branșarea la rețeaua de apă și racordarea la rețelele de canalizare.

Ion Baicea Costesti contract

În acest context, de la 1 februarie, a intrat în vigoare noul Contract de Delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare nr. 1/2010, actualizat în ianuarie 2023.

 

apă canalizare

Conform contractului:

  • lucrările pentru execuția branșamentelor și a racordurilor se vor finanța din sursele proprii ale Apă Canal 2000 SA Pitești, în funcție de bugetul alocat anual;
  • tarifele pentru întocmirea documentațiilor tehnico-economice necesare pentru branșarea la rețeaua de apă și racordarea la rețeaua de canalizare, precum și/sau taxa de conectare se vor achita în continuare de către beneficiari/clienți.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Costeşti