anchetaonline.ro

De 1 Decembrie gândește, simte, trăiește și sărbătorește românește la Mioveni!

de | 28.11.2022 17:25 | Știri, Județean, Lifestyle, Mioveni

  • Gândește, simte, trăiește și sărbătorește românește, împreună cu Centrul Cultural și Consiliul Local Mioveni!

 

Pe 1 decembrie Mioveniul  va sărbători „Ziua Națională a României” printr-o serie de activități festive.

Centrul Cultural și Consiliul Local Mioveni îi invită pe toți argeșenii la parada militară, organizată de Garnizoana Pitești și la aprinderea celui mai spectaculos iluminat festiv din Argeș.

Manifestările vor cuprinde depuneri de coroane și momente artistice.

 

Joi, pe 1 Decembrie vom sărbători la Mioveni “Ziua Națională a României” – cel mai important moment din istoria românilor, printr-o suită de activități festive, menite să provoace emoție, evocând jertfa înaintașilor și patriotismul poporului nostru.

 

Vino în centrul civic, la ora 13.00, să asiști la parada militară, organizată de Garnizoana Pitești, la care vor lua parte efective ale Ministerului Apărării, Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, Grupa de intervenție SASS din cadrul Penitenciarului Colibași, în ritmurile fanfarei.

 

De la ora 18.00, vom da start magiei sărbătorilor de iarnă, când vom aprinde cel mai spectaculos iluminat festiv din județ!”, au transmis reprezentanții Centrului Cultural Mioveni.

 

 

 


Citește, de asemenea, pe anchetonline.ro

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Mioveni