anchetaonline.ro

DE MÂINE: Curent oprit în peste 20 de localități din Argeș

de | 01.05.2022 22:10 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

Peste 20 de localități argeșene vor fi afectate, în săptămâna 2- 8 mai, de întreruperi de curent. Distribuție Oltenia anunță că vor fi efectuate e lucrări programate în rețelele electrice, cu scopul de ridicare a gradului de siguranță și continuitatea în alimentarea cu energie electrică, dar și pentru îmbunătățirea parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.

Localitățile afectate sunt următoarele:

1 - DE MÂINE: Curent oprit în peste 20 de localități din Argeș 2 - DE MÂINE: Curent oprit în peste 20 de localități din Argeș 3 - DE MÂINE: Curent oprit în peste 20 de localități din Argeș

4 1 - DE MÂINE: Curent oprit în peste 20 de localități din Argeș

4 - DE MÂINE: Curent oprit în peste 20 de localități din Argeș 6 - DE MÂINE: Curent oprit în peste 20 de localități din Argeș

Distribuție Oltenia informează că programul lucrărilor ar putea să sufere modificări dacă vor fi condiții meteorologice nefavorabile.

ATENŢIE! Constituie pericol iminent de electrocutare următoarele acţiuni întreprinse de persoane neautorizate:
▪ Intrarea în posturile de transformare,
▪ urcarea pe stâlpii de susţinere ai reţelelor electrice,
▪ înlocuirea șiguranţelor electrice în posturile de transformare, cutii de distribuţie, nişele și firidele de la case şi blocuri de locuinţe.”, mai transmite Distribuție Oltenia.

Deficiențele în alimentarea cu energie electrică ce afectează rețelele electrice din județul Argeș pot fi semnalate non – stop, direct operatorului de distribuție, la unul dintre numerele de telefon:

Info Tel 0800 500 000 – număr de telefon gratuit în orice rețea;
0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal în rețeaua națională.

 

 

Foto descriptiv Info Drumul Taberei

 

Schimbare la Dacia! Compania a primit o lovitură neașteptată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Distribuție Oltenia