De nerecunoscut! Cum arată Gigi Becali (63 ani) înainte de plecarea pe Muntele Athos

de | 07.04.2022 20:44 | Lifestyle, După subiect, Național, Știri

Gigi Becali, în vârstă de 63 de ani, a plecat într-un nou pelerinaj la Muntele Athos, locul său de suflet, unde merge de multă vreme pentru a se ruga.

Patronul FCSB-ului a fost de nerecunoscut când a ajuns la aeroport. De-a lungul timpului, Becali a obișnuit lumea cu un stil extrem de elegant, îmbrâcând costume scumpe și punându-și butoni cu diamante. Ei bine, de această dată, patronul FCSB a renunțat la această imagine și s-a îmbracat lejer, alegând un trening, fes, și teneși.

Becali i-a dat fanului său 200 de euro

Deși cu greu putea fi recunoscut, un bărbat care pleca la muncă în străinătate și-a dat seama că sub hainele lejere se află Gigi Becali și a imortalizat momentul, făcând o poză cu patronul FCSB. Discutând cu bărbatul, Gigi Becali a aflat că acesta lasă doi copii în țară pentru a pleca la muncă în străinătate. Mărinimos din fire, patronul i-a oferit 200 de euro omului.

L-am întrebat: ‘Tăticu, fac și eu o poză cu tine?’ Mi-a răspuns afirmativ. Am făcut o poză cu el și m-a întrebat unde mă duc, i-am zis că la muncă. M-a întrebat dacă am copii și când i-a zis că am trei copii, a scos portofelul și mi-a dat 200 de euro, să am pentru ei.

Era îmbrăcat foarte simplu, oamenii treceau pe lângă el și nu îl recunoșteau. Eu cred că Gigi Becali este Dumnezeu pentru mulți oameni care au nevoie. Ajută pe toată lumea fără nici cea mai mică reținere”, a povestit bărbatul, potrivit Sport.ro.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vaccin la chiuvetă | 2 rețele în morișcă: Mărăcineni și Mioveni. Cine sunt asistentele arestate!


 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Gigi Becali | Mărăcineni | Muntele Athos

Ultimele articole