anchetaonline.ro

De unde are Simion bani pentru nunta cu 25.000 de invitați: „Ne ajută nașii și rudele”

de | 27.08.2022 17:45 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Evenimentul weekend-ului sau chiar al anului, după cum ar spune unii, este nunta liderului AUR, George Simion, care așteaptă circa 25.000 de invitați în satul vâlcean Oveselu, din comuna Măciuca.

Mai mult, Simion a anunțat că va avea 42 de perechi de nași din fiecare județ și din municipiul București.

Este un mister, însă, de unde va avea șeful formațiunii politice bani pentru a organiza o nunta care reiese că este extrem de costisitoare, mai ales că el a declarat, de-a lungul timpului, că singura sursă de venit este cea din salariul de parlamentar, din care mai și donează o bună parte, după cum susține.

Contactat de jurnaliștii Newsweek.ro și întrebat de unde are atât de mulți bani pentru organizarea mega-evenimentului, acesta a spus că va fi ajutat de nași și rude.

Ne ajută nașii și rudele în achitarea cheltuielilor pe care le avem. Tot prietenii și rudele vor oferi, care doresc, daruri de nuntă din care sperăm să acoperim cheltuielile restante. Acum, de exemplu, sunt în comuna Băleni, Dâmbovița unde achiziționez legumele din deja celebra listă. Am 10 000 de lei la mine, de la nașul Petrică Negrea din Suceava”, a declarat George Simion, potrivit Newsweek.ro.

Participanții la nuntă vor avea acces la marele eveniment pe baza unei brățări, care s-a obținut sunând la un număr de telefon aferent fiecărui județ.

Totodată, potrivit presei naționale, George Simion ar fi amplasat nunta lângă un resort de lux de patru stele cu piscină, acolo unde oaspeții VIP vor avea unde să stea după petrecere. O noapte de cazare este 700 de lei, iar în acest weekend, surprinzător … sau nu, resortul de lux nu mai are nicio cameră disponibilă.

Totodată, nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu a fost oficializată chiar de Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, alături de Arhiepiscopul Râmnicului, ÎPS Varsanufie.

Programul nunții lui George Simion

VINERI, 26 AUGUST
Toată ziua – amenajare locație, pregătire foodcourt, preparare sarmale
Ora 16.00 – cununia civilă, primăria Măciuca

SÂMBĂTĂ, 27 AUGUST
07.00 – sosirea participanților
10.00 –briefing operativ cu șefii echipelor de producție media. Locația este în centrul de presă, situat visavis de terenul pe care se desfășoară evenimentul.
Participă: departamentul de comunicare AUR (George Orbean– coordonator, Cristian Acatrinei – director birou de presă, Adriana Augustin – booking)

12.00 – Cununia religioasă. Locația este în bisericuța de lemn construită lângă Pensiunea Forest RetreatandSpa. Transmisiune live, feed-ul AUR.
14.00 – Începerea spectacolului. Locația este scena principală a evenimentului pe terenul de lângă Pensiunea Forest RetreatandSpa

23.00 – Focul de artificii. Locația este lângă scena principală

ATRACȚII ȘI EVENIMENTE

• Plimbări cu balonul cu aer cald. Invitații pot face plimbări contra-cost cu un balon andocat în vecinătatea scenei principale.
• Corturi cu tematică folclorică amenajate de meseriași din mai multe zone ale țării. Acestea sunt vizibile în mai multe locații din vecinătatea câmpului
• Demonstrație de echitație și plimbări cu calul (pentru copii). Locația este manejul de pe terasele Pensiunii
• Teatru de păpuși pentru copii. Scena este amenajată în imediata vecinătate a terenului unde se desfășoară petrecerea.

GRĂTAR ȘI MÂNCARE LA CEAUN
Mâncarea și băutura sunt oferite participanților în zona special amenajată pe terenul unde se desfășoară evenimentul. Invitații vor putea savura tocană de vânat preparată într-un ceaun de două tone, grătar de berbecuț și porc, mititei. Berea și vinul (alb și roșu) vor fi oferite la pahar în aceeași zonă unde se servește și mâncarea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alertă cu bomba la nunta lui George Simion!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dâmbovița | George Simion